ERZURUM / KARAYAZI - Bayraktar İmam Hatip Ortaokulu

Bayraktar İmam Hatip Ortaokulu

YENİ MAH. YİBO SK. NO 1 I İÇ KAPI NO KARAYAZI / ERZURUM
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, çağdaş, yaratıcı, sorgulayan ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir
Misyon
Akla ve bilime dayalı bir din anlayışının Türkiye için gerekli zihniyet değişikliğinin gerçekleşmesine yardımcı olabileceğine inanan, • Düşünen, sorgulayan, inancını aklıyla bütünleştiren öğrencilerin yetişmesine hizmet edecek yöntemlerin geliştirilmesine çalışan • Din Öğretiminde belletici ve baskı altına alıcı bir yaklaşımı değil, konuları çözümleyici ve yorumlayıcı bir yaklaşımı benimseyen • Din Öğretiminde dinin bütünleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, • Din öğretiminde, yönetici-öğretmen-öğrenci-veli (aile) ilişkisinde güven ortamı sağlayan, bir eğitim ortamı oluşturmayı hedeflemiştir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
İngilizce-Arapça
YENİ MAH. YİBO SOKAK NO:1 E KARAYAZI / ERZURUM
İlçe merkezinde- İl merkezine 120 km uzaklıkta.
Atletizm
Tübitak